Computorium

Blog

iPad defect

iPad defect

iPad defect?

Dat wordt dan geen video’s kijken, spelletjes voor iPad spelen of rustig op de bank surfen met een iPad. Niet treuren, wij repareren uw iPad goedkoop en snel met originele onderdelen klaar terwijl u wacht.

iPad laat niet op

Uw iPad laat niet op? Het kan aan twee dingen zitten of uw iPad oplader is kapot of de oplaad-poort oftewel oplaad-punt van uw iPad is defect. Bij Computorium kunnen wij dit voor u repareren. U iPad kunt u dan weer gewoon opladen zoals het oude. Is uw iPad oplader kapot? Ook dan kunt u bij Computorium langskomen voor een nieuwe iPad oplader. Wij zijn goedkoper dan andere winkels, omdat we onze kosten niet doorberekenen in onze prijzen. iPad defect? Bel direct!

iPad scherm repareren

Uw iPad scherm is kapot? Ook dat repareren wij. Wij vervangen uw iPad scherm door een originele apple iPad scherm, waarop u 3 maanden garantie op heeft. U kunt tijdens de reparatie wachten of meekijken. Maak vandaag nog een afspraak om uw iPad scherm te vervangen.

Spelletjes voor iPad downloaden

U wilt spelletjes downloaden voor uw iPad, maar heeft nog geen Apple account? Wij kunnen een Appstore account openen zonder credit card, zodat u apps voor de iPad kunt downloaden. Als u iPad traag is kunnen wij de software van uw iPad herstellen, zodat het sneller gaat werken.

Tv kijken iPad

Wilt u Tv kijken op de iPad? Maar geen idee welke apps udaarvoor nodig heeft? Breng uw iPad naar Computorium en wij downloaden de beste TV apps helemaal gratis. Daarnaast kunnen wij uw iPad ook jailbreaken en customizen voor een heel klein bedrag.

Flash voor iPad

Uw wilt flash voor iPad? Wij kunnen door aantal speciale applicaties flash laten afspelen op uw iPad. Dit is helaas niet zo stabiel als op de Computer. Daarom raden we vaak Flash af. Wilt u toch Flash op uw iPad? Kom dan langs bij Computorium en we installeren gratis flash op de iPad.

Tekstverwerken op iPad

Tegenwoordig vervangen veel mensen laptop met een iPad. Daarom ontwikkelen veel ontwikkelaars ook meer apps voor de iPad. Ook wij gebruiken de iPad om tekst te verwerken. Daarbij maken we gebruik van aantal apps die het heel goed doen. Benieuwd naar die apps? Kom dan naar Computorium in Rotterdam.

 

 

Leave a Comment (0) ↓
×