Computorium

iPad Reparatie Rotterdam

ipad-reparatie

iPad reparatie Rotterdam

iPad reparatie in Rotterdam nodig? Sinds 2010 is de iPad geïntroduceerd en sindsdien gebruiken wij het bijna elke dag om films te kijken, surfen en te gamen. Het komt weleens voor dat onze klanten hun iPad laten vallen, waardoor het touchscreen barst. Een kapotte iPad scherm gebruiken is geen pretje, vooral als u kleine kinderen heeft. Wacht daarom niet lang als uw iPad een kapotte touchscreen heeft. iPad scherm reparaties bij ons is goedkoop!

iPad touchscreen vervangen

Wij vervangen uw iPad touchscreen meestal binnen 40 minuten terwijl u wacht of boodschappen doet. Wij repareren elke versie van de iPad. Heeft u geen iPad maar een tablet van een ander merk? Geen enkel probleem, maak afspraak met ons en wij repareren ook uw tablet van ander merk.

iPad reparatie met garantie

Elke versie van de iPad wordt gerepareerd met originele onderdelen waarop u 3 maanden garantie op krijgt. Onze monteurs gespecialiseerd in iPad reparatie en gaan vakkundig aan de slag. Na de iPad reparatie wordt de iPad samen met de klant getest.

Geen onderzoekskosten voor een iPad reparatie

Het komt weleens voor dat u niet weet wat voor problemen uw iPad precies heeft. Bij Computorium kunnen wij uw iPad uitgebreid onderzoeken en het probleem vinden. Meteen na de onderzoek kunnen wij vaststellen wat het probleem is en hoeveel het gaat kosten. En wanneer u ervoor kiest om uw iPad te laten repareren vervalt het onderzoekskosten en betaalt u slechts het reparatiekosten.

Software problemen iPad herstellen

Geen hardware maar software probleem? Ook dan kunt u bij Computorium in Rotterdam langskomen. Soms werkt uw iPad software niet meer goed, waardoor uw iPad traag wordt, geen verbinding met de wifi maakt of compleet vastloopt. Breng uw iPad naar Computorium in Rotterdam en wij zullen uw iPad software problemen oplossen.

Waterschade iPad

Uw iPad is in water gevallen tijdens koken, bad nemen of afwassen? Geen enkel probleem. Breng uw iPad zo snel mogelijk nar Computorium in Rotterdam en wij zullen uw iPad chemisch reinigen, waardoor uw iPad weer werkt zoals het oude.

iPad accessoires

Heeft u kinderen die uw iPad gebruiken? Dan is een hoesje voor uw iPad noodzakelijk. Bij Computorium kunt u langskomen voor geweldige iPad hoesjes die de juiste bescherming bieden aan uw iPad. Verder hebben wij docks, opladers en kabels voor uw iPad.

Klik hier om een afspraak te maken

×