Computorium

iMac

iMac reparatie Rotterdam

Wilt u een iMac reparatie in Rotterdam laten uitvoeren? Bij Computorium bent u bij het juiste adres, omdat wij kwalitatieve hoogwaardige reparaties voor een scherp tarief kunnen aanbieden. Uw iMac wordt gerepareerd door een reparateur met veel kennis en ervaring. Kom langs bij onze winkel in Rotterdam en laat uw iMac direct repareren. Wij voeren de reparatie vakkundig uit, zodat u weer snel aan de slag kunt gaan met uw Apple iMac.

 

Kies uw iMac

iMac glas vervangen

Wij vervangen uw iMac glas meestal binnen 30 minuten terwijl u wacht of boodschappen doet. Wij repareren elke model van de iMac. Heeft u geen iMac maar een alles in 1 pc van een ander merk? Geen enkel probleem, maak afspraak met ons en wij repareren ook uw tablet van ander merk.

iMac reparatie met garantie

Elke model van de iMac wordt gerepareerd met originele onderdelen waarop u 3 maanden garantie op krijgt. Onze monteurs gespecialiseerd in iMac reparatie en gaan vakkundig aan de slag. Na de iMac reparatie wordt de iMac samen met de klant getest.

Lage onderzoekskosten voor een iMac reparatie

Het komt weleens voor dat u niet weet wat voor problemen uw iMac precies heeft. Bij Computorium kunnen wij uw iMac uitgebreid onderzoeken en het probleem vinden. Meteen na de onderzoek kunnen wij vaststellen wat het probleem is en hoeveel het gaat kosten. En wanneer u ervoor kiest om uw iMac te laten repareren vervalt het onderzoekskosten en betaalt u slechts het reparatiekosten.

Software problemen iMac herstellen

Geen hardware maar software probleem? Ook dan kunt u bij Computorium in Rotterdam langskomen. Soms werkt uw iMac software niet meer goed, waardoor uw iMac traag wordt, geen verbinding met de wifi maakt of compleet vastloopt. Breng uw iMac naar Computorium in Rotterdam en wij zullen uw iMac software problemen oplossen. Ook kunt u voor een upgrade van u Mac OS update langskomen.

Kapotte scharnier iMac vervangen

De scharnier van uw iMac is gebroken of staat niet meer stabiel? Geen enkel probleem. Breng uw iMac zo snel mogelijk naar Computorium in Rotterdam en wij zullen uw iMac scharnier vervangen, waardoor uw iMac scharnier weer functioneert zoals het hoort. Ook kunnen wij een scharnier of een standaard plaatsen als u deze niet erbij heeft gekregen of kwijt bent geraakt.

iMac accessoires

Heeft u een defecte of een gebroken iMac voeding kabel? Dan is een nieuwe voeding kabel voor uw iMac noodzakelijk. Bij Computorium kunt u langskomen voor een nieuwe iMac voeding kabel 1.8m . Verder hebben wij thunderbolt adapters, muizen, toetsenborden en diverse kabels voor uw iMac.

Klik hier om een afspraak te maken

×