Computorium

iPad 2 reparatie

 

iPad 2 reparatie Rotterdam

iPad 2 reparatie nodig? Wij kunnen het voor u uitvoeren! iPad 2 is de meest verkochte Apple tablet. De iPad 2 reparatie is daardoor ook de meest voorkomende probleem. Ook is dit nog steeds de meest voorkomende ipad soort voor een scherm reparatie. Dus als die valt gaat het hoogstwaarschijnlijk kapot. Een kapotte iPad 2 scherm is niet prettig om te gebruiken de scherven zullen ongeacht irriteren. Ook zult u het niet fijn vinden om naar een gebarsten of een gebroken ipad 2 scherm te kijken.

iPad 2 scherm vervangen

iPad 2 scherm vervangen in Rotterdam? Computorium voert dit uit in 40 minuten. Dit word uitgevoerd terwijl u wacht of eventueel boodschappen doet. U kunt hem ook achterlaten en eventueel later ophalen. Kom langs bij onze winkel of maak direct een afspraak!

iPad 2 reparatie met garantie

Bij Computorium wordt uitsluitend originele iPad 2 onderdelen gebruikt, hierop krijgt u 3 maanden garantie. Nadat de iPad 2 is gerepareerd word dit gecontroleerd door onze reparateur om er zeker van te zijn dat de reparatie goed is uitgevoerd.

Geen onderzoekskosten

U heeft een iPad 2 en weet niet wat er aan de hand is? Dan komt u langs bij Computorium in Rotterdam voor een onderzoek. Uw ipad word grondig getest en gecontroleerd op alle punten om de probleem vast te leggen. Direct na het onderzoek krijgt u te horen wat het probleem is. Indien u de iPad 2 door Computorium laat repareren vervalt de onderzoekskosten per direct. Wat u dan betaald is alleen de reparatiekosten.

Problemen Software?

Denkt u dat de iPad 2 een software probleem heeft, omdat u denkt dat de iPad 2 niet meer goed werkt? Neem dan contact op met Computorium in Rotterdam zodat wij uw iPad 2 kunnen controleren of de software inderdaad niet meer goed is. Hiermee kunnen vaak de meest voorkomen problemen oplossen zoals: een snel leeg lopende batterij, uw ipad start continu opnieuw op, de ipad wil geen verbinding maken met wifi, de ipad geeft aan verbind met iTunes.

Waterschade iPad 2

Is er water over uw iPad 2 gevallen? Maakt u geen zorgen, kom samen met uw iPad 2 naar Computorium in Rotterdam. Wij zullen uw iPad 2 chemisch reinigen en ervoor zorgen dat die weer goed werkt!

iPad 2 accessoires

Een hoesje nodig voor uw iPad 2? Kom een kijkje nemen bij Computorium in Rotterdam en kies een bijpassende hoesje voor de bescherming van uw iPad 2. Ook hebben wij opladers, oplaadkabels en glas screenprotectors.

 

×