Computorium

iPhone 5 reparatie

 
Overige iPhone 5 reparatie
Onderdeel Prijs(incl montage)
iPhone 5 AAA kwaliteit scherm vervangen €44.99

iPhone 5 reparatie Rotterdam

iPhone 5 reparatie nodig? Dan bent u op het juiste adres. Wij repareren iPhone 5 met originele onderdelen. U krijgt ook eens 3 maanden garantie op de onderdelen die vervangen worden. Voor een goedkoop, maar wel professioneel iPhone 5 reparatie kunt u een afspraak maken.

iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 5 scherm vervangen in Rotterdam. Uw iPhone 5 wordt binnen 15 minuten gerepareerd. Onze reparateur heeft veel kennis en ervaring. Dus u bent in goede handen. U kunt ook tijdens de reparatie een kijkje nemen in onze winkelcentrum Stadhoudersplein. Of uw toestel achterlaten voor reparatie. En vervolgens de stad in gaan.

Garantie

Alle onderdelen die wij gebruiken voor de iPhone zijn origineel en hebben 3 maanden garantie. U kunt tijdens de reparatie meekijken hoe wij uw iPhone 5 repareren.

Onderzoekskosten vervalt

iPhone 5 met onbekende problemen? Laat uw iPhone 5 onderzoeken door ons, zodat wij de problemen van uw iPhone 5 vaststellen. Indien u wilt dat wij uw iPhone 5 repareren vervalt de onderzoekskosten. De kosten die u betaalt is alleen de reparatiekosten.

iPhone 5 software problemen

Software problemen zorgen ook voor problemen. Batterij van de iPhone 5 gaat snel leeg. Of de iPhone werkt traag. En soms kunt u niet verbinden met de wifi. Of u heeft een melding waarop staat dat u uw iPhone met itunes moet verbinden.

iPhone 5 waterschade

Uw iPhone 5 is in water gevallen? Waterschade is te herstellen. Breng uw iPhone 5 naar ons. Wij reinigen uw iPhone 5, zodat hij helemaal droog van binnen is. Zo heeft u geen last meer van waterschade of vochtschade. Bij 9 van de 10 toestellen met waterschade is te herstellen, dus u kunt op ons rekenen.

iPhone 5 accessoires

iPhone 5 hoesje, screenprotector, kabel, oplader, autohouder en handschoenen? Wij hebben ze allemaal. iPhone 5 accessoires die wij hebben zijn betaalbaar en van goed kwaliteit. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Tot zo!

×