Computorium

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite reparatie Rotterdam

Wilt u een Nintendo Switch Lite reparatie in Rotterdam laten uitvoeren? Bij Computorium bent u bij het juiste adres, omdat wij kwalitatieve hoogwaardige reparaties voor een scherp tarief kunnen aanbieden. Uw Nintendo Switch wordt gerepareerd door een reparateur met veel kennis en ervaring. Kom langs bij onze winkel in Rotterdam en laat uw Nintendo Switch direct repareren. Wij voeren de reparatie vakkundig uit, zodat u weer snel aan de slag kunt gaan met uw Nintendo Switch.

 

Nintendo Switch Lite
Onderdeel Prijs(incl montage)
Nintendo Switch Lite LCD € 109.99
Nintendo Switch Lite Touchscreen/Glas € 89.99
Nintendo Switch Lite Accu € 69.99
Nintendo Switch Lite Joy-Con herstel € 59.99
Nintendo Switch Lite Game Card Reader € 119.99
Nintendo Switch Lite Oplaadconnector dock unit € 79.99
Nintendo Switch Lite Ventilator € 69.99
Onderzoek kosten (vervalt bij reparatie) € 20
Software herstel € 40
Chemisch reinigen i.v.m. vloeistof-/vochtschade € 59.99

Reparatieformulier

Nintendo Switch Lite LCD vervangen

Problemen met de LCD scherm van uw Nintendo Switch Lite? Wij kunnen uw Nintendo Switch Lite LCD scherm meestal binnen 1 dag vervangen. Wij repareren elke model van de Nintendo Switch. Heeft u geen Nintendo Switch maar wel een andere merk gaming console? Geen probleem, plan een afspraak in bij ons en wij repareren ook uw laptop of tablet van een ander merk.

Garantie op uw Nintendo Switch Lite Reparatie?

Wij repareren alle modellen van de Nintendo Switch met originele onderdelen waar u standaard 3 maanden garantie op krijgt. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Nintendo Switch reparaties en gaan vakkundig aan de slag. Na elke reparatie wordt de Nintendo Switch samen met de klant getest.

Nintendo Switch Lite accu vervangen

Geeft de accu van uw Nintendo Switch aan dat ie gerepareerd moet worden of functioneerd die niet meer zoals gewend? Dan is de accu aan vervanging toe. Breng uw Nintendo Switch naar Computorium in Rotterdam en wij zullen uw Nintendo Switch accu vervangen, waardoor uw Nintendo Switch accu weer functioneert zoals het hoort.

Software problemen Nintendo Switch Lite herstellen

Problemen met de software van u Nintendo Switch? Dit kan wel is voorkomen en dat is natuurlijk niet fijn. Soms werkt uw Nintendo Switch software niet meer goed waardoor uw Nintendo Switch traag wordt, geen verbinding met de wifi maakt of zelfs compleet kan vastlopen. Daarom kunt u ook dan bij Computorium in Rotterdam terecht komen. Breng uw Nintendo Switch naar ons en wij zullen uw Nintendo Switch software problemen oplossen.

Nintendo Switch accessoires

Is uw Nintendo Switch de oplaadkabel/voedingkabel gebroken of kapot? Dan is een nieuwe oplaadkabel voor uw Nintendo Switch noodzakelijk. Bij Computorium kunt u langskomen voor een nieuwe Nintendo Switch oplaad/voeding kabel. Verder hebben wij oplaadstations, controllers, toetsenborden en diverse kabels voor uw Nintendo Switch.

Klik hier om een afspraak te maken

×