Computorium

Nintendo Switch Oled

Nintendo Switch Oled reparatie Rotterdam

Wilt u een Nintendo Switch Oled reparatie in Rotterdam laten uitvoeren? Bij Computorium bent u bij het juiste adres, omdat wij kwalitatieve hoogwaardige reparaties voor een scherp tarief kunnen aanbieden. Uw Nintendo Switch wordt gerepareerd door een reparateur met veel kennis en ervaring. Kom langs bij onze winkel in Rotterdam en laat uw Nintendo Switch direct repareren. Wij voeren de reparatie vakkundig uit, zodat u weer snel aan de slag kunt gaan met uw Nintendo Switch.

 

Nintendo Switch Oled
Onderdeel Prijs(incl montage)
Nintendo Switch Oled Compleet Scherm Unit € 199.99
Nintendo Switch Oled Accu € 69.99
Nintendo Switch Oled Joy-Con herstel € 39.99
Nintendo Switch Oled Game Card Reader € 139.99
Nintendo Switch Oled Oplaadconnector dock unit € 89.99
Nintendo Switch Oled Ventilator € 79.99
Onderzoek kosten (vervalt bij reparatie) € 20
Software herstel € 40
Chemisch reinigen i.v.m. vloeistof-/vochtschade € 59.99

Reparatieformulier

Nintendo Switch Oled LCD vervangen

Problemen met de LCD scherm van uw Nintendo Switch Oled? Wij kunnen uw Nintendo Switch Oled LCD scherm meestal binnen 1 dag vervangen. Wij repareren elke model van de Nintendo Switch. Heeft u geen Nintendo Switch maar wel een andere merk gaming console? Geen probleem, plan een afspraak in bij ons en wij repareren ook uw laptop of tablet van een ander merk.

Garantie op uw Nintendo Switch Oled Reparatie?

Wij repareren alle modellen van de Nintendo Switch met originele onderdelen waar u standaard 3 maanden garantie op krijgt. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Nintendo Switch reparaties en gaan vakkundig aan de slag. Na elke reparatie wordt de Nintendo Switch samen met de klant getest.

Nintendo Switch Oled accu vervangen

Geeft de accu van uw Nintendo Switch aan dat ie gerepareerd moet worden of functioneerd die niet meer zoals gewend? Dan is de accu aan vervanging toe. Breng uw Nintendo Switch naar Computorium in Rotterdam en wij zullen uw Nintendo Switch accu vervangen, waardoor uw Nintendo Switch accu weer functioneert zoals het hoort.

Software problemen Nintendo Switch Oled herstellen

Problemen met de software van u Nintendo Switch? Dit kan wel is voorkomen en dat is natuurlijk niet fijn. Soms werkt uw Nintendo Switch software niet meer goed waardoor uw Nintendo Switch traag wordt, geen verbinding met de wifi maakt of zelfs compleet kan vastlopen. Daarom kunt u ook dan bij Computorium in Rotterdam terecht komen. Breng uw Nintendo Switch naar ons en wij zullen uw Nintendo Switch software problemen oplossen.

Nintendo Switch accessoires

Is uw Nintendo Switch de oplaadkabel/voedingkabel gebroken of kapot? Dan is een nieuwe oplaadkabel voor uw Nintendo Switch noodzakelijk. Bij Computorium kunt u langskomen voor een nieuwe Nintendo Switch oplaad/voeding kabel. Verder hebben wij oplaadstations, controllers, toetsenborden en diverse kabels voor uw Nintendo Switch.

Klik hier om een afspraak te maken

×