Computorium

Playstation 4 Slim

Playstation 4 Slim reparatie Rotterdam

 

Wilt u een Playstation 4 Slim reparatie in Rotterdam laten uitvoeren? Bij Computorium bent u bij het juiste adres, omdat wij kwalitatieve hoogwaardige reparaties voor een scherp tarief kunnen aanbieden. Uw Playstation wordt gerepareerd door een reparateur met veel kennis en ervaring. Kom langs bij onze winkel in Rotterdam en laat uw Playstation direct repareren. Wij voeren de reparatie vakkundig uit, zodat u weer snel aan de slag kunt gaan met uw Playstation.

Playstation 4 Slim
Onderdeel Prijs(incl montage)
Playstation 4 Slim 500GB harde schijf € 99.99
Playstation 4 Slim 1TB harde schijf € 129.99
Playstation 4 Slim Voeding € 109.99
Playstation 4 Slim CD Driver € 89.99
Playstation 4 Slim Oplaadconnector dock unit € 29.99
Playstation 4 Slim HDMI poort € 69.99
Playstation 4 Slim Ventilator € 69.99
Onderzoek kosten (vervalt bij reparatie) € 20
Software herstel € 40
Chemisch reinigen i.v.m. vloeistof-/vochtschade € 59.99

Reparatieformulier

Playstation 4 Slim HDMI poort vervangen

Problemen met de HDMI poort van uw Playstation 4 Slim? Wij kunnen uw Playstation 4 Slim HDMI poort eenvoudig repararen. Wij repareren elke model van de Playstation 4 Slim. Heeft u geen Playstation 4 Slim maar wel een andere merk Gaming console? Geen probleem, plan een afspraak in bij ons en wij repareren ook uw laptop of tablet van een ander merk.

Garantie op uw Playstation 4 Slim Reparatie?

Wij repareren alle modellen van de Playstation 4 Slim met originele onderdelen waar u standaard 3 maanden garantie op krijgt. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Playstation reparaties en gaan vakkundig aan de slag. Na elke reparatie wordt de Playstation samen met de klant getest.

Playstation 4 Slim voeding vervangen

Geeft de voeding van uw Playstation aan dat ie gerepareerd moet worden of functioneerd die niet meer zoals gewend? Dan is de voeding aan vervanging toe. Breng uw Playstation naar Computorium in Rotterdam en wij zullen uw Playstation voeding vervangen, waardoor uw Playstation voeding weer functioneert zoals het hoort.

Software problemen Playstation 4 Slim herstellen

Problemen met de software van u Playstation? Dit kan wel is voorkomen en dat is natuurlijk niet fijn. Soms werkt uw Playstation 4 Slim software niet meer goed waardoor uw Playstation 4 Slim traag wordt, geen verbinding met de wifi maakt of zelfs compleet kan vastlopen. Daarom kunt u ook dan bij Computorium in Rotterdam terecht komen. Breng uw Playstation naar ons en wij zullen uw Playstation software problemen oplossen.

Playstation accessoires

Is uw Playstation de oplaadkabel/voedingkabel gebroken of kapot? Dan is een nieuwe oplaadkabel voor uw Playstation noodzakelijk. Bij Computorium kunt u langskomen voor een nieuwe Playstation oplaad/voeding kabel. Verder hebben wij oplaadstations, controllers, toetsenborden en diverse kabels voor uw Playstation.

Klik hier om een afspraak te maken

×