Computorium

Blog

Stackables foto app gaat gratis met Apple’s App van de Week

stack-2

Apple heeft op donderdag de App Store app met een nieuwe App van de Week: stackables voor iPhone en iPad. Dit betekent dat vanaf nu tot volgende week donderdag, de populaire foto-editor gratis kunt downloaden dat is al gouw een besparing van €2,99.

Stackables is een prachtig ontworpen effecten en gelaagdheid app. Het zit vol met meer dan 200 effecten vakkundig gemaakt door door de beroemde fotograaf Dirk Wuestenhagen inclusief texturen, licht lekken, analoge film filters, graan en meer.

Meerdere lagen toevoegen met Stackables

Stackables verscheen alweer anderhalf jaar geleden voor de iPhone en even later ook voor de iPad. In de app voeg je allerlei lagen toen aan je bestaande foto’s om ze een unieke look te geven. Om te beginnen selecteer je een foto uit je fotobibliotheek of je maakt direct een nieuwe foto vanuit de app. Vervolgens selecteer je de verhoudingen en het bestandstype waarin je de foto wilt maken. In de app kies je uit meer dan zestig gratis lagen om je foto mee op te fleuren en via in-app aankopen kun je nog meer filters aanschaffen.

Stackables – Layered Textures, Effects, and Masks

VERSIE 3.4

GRATIS

Leave a Comment (0) ↓
×