Computorium

iPhone SE reparatie Rotterdam

Overige iPhone SE reparatie
Onderdeel Prijs(incl montage)
iPhone SE AAA kwaliteit scherm vervangen €59.99
iPhone SE oplaadconnector vervangen €49.99
iPhone SE accu €39.99
iPhone SE backframe €139.99
iPhone SE volumeknop reparatie €59.99
iPhone SE koptelefoon aansluiting €59.99
iPhone SE oorspeaker €49.99
iPhone SE voorcamera €59.99
iPhone SE achtercamera €49.99
iPhone SE luidspreker €59.99
iPhone SE trilmotor €59.99
iPhone SE onderzoekskosten (vervalt bij reparatie) €10.00
iPhone SE softwareherstel €20.00
Chemisch reinigen i.v.m. vloeistof-/vochtschade €39.99
 

iPhone SE reparatie Rotterdam

iPhone SE reparatie Rotterdam

iPhone SE reparatie Rotterdam

iPhone SE reparatie Rotterdam nodig? iPhone SE scherm gebarsten of kapot? Dan bent u op het juiste adres. Computorium in Rotterdam kunt uw iPhone SE repareren terwijl u wacht. Wij onderscheiden ons door professioneel en kwaliteit werk te verrichten. Bovendien zijn onze reparatie tarieven vergeleken met de concurrenten goedkoop!

 

iPhone Special Edition

iPhone SE is de speciale editie van een van de meest verkochte iPhone 5s. Het heeft bijna alle functies van de iPhone 6s, maar in een compacte formaat. Wilt u een iPhone SE reparatie in Rotterdam laten uitvoeren. Dan bent u bij Computorium op het juiste adres. Wij zijn expert in iPhone reparatie en gebruiken uitsluitend originele iPhone onderdelen.

iPhone SE scherm reparatie

iPhone SE scherm reparatie in Rotterdam? Klaar terwijl u wacht Uw iPhone SE wordt binnen 20 minuten voor uw neus gerepareerd. U kunt na de reparatie gewoon uw iPhone SE weer gebruiken. Niks 2 weken je iPhone SE kwijt! Gewoon laten repareren binnen 20 minuten en weer verder gaan.

iPhone SE reparatie met 3 maanden garantie

Op alle iPhone SE reparaties heeft u 3 maanden garantie! Wij vervangen de iPhone SE onderdelen alleen met de kwalitatief en originele onderdelen waarop u 3 maanden garantie op krijgt. Let op deze garantie geld niet bij eigen schuld of valschade. Maak vandaag nog afspraak voor een iPhone SE reparatie Rotterdam.

Geen onderzoekskosten bij reparatie

Heeft u onbekende  problemen met uw iPhone SE? Breng het naar ons en wij onderzoeken het voor u. Onderzoekskosten bedragen 20 euro,maar deze vervalt als u ervoor kiest om te laten repareren. U betaald slechts voor de reparatiekosten.

iPhone SE met software problemen herstellen

iPhone SE is een prachtige toestel, super snel en met nieuwe functies, maar helaas gaat het weleens mis! Meestal begint het met een software probleem. Waardoor de iPhone SE trager wordt en steeds meer batterij gebruikt. Herstel uw iPhone SE bij Computorium en gebruik weer een snelle iPhone SE zonder batterij, wifi, itunes foutcode problemen.

Wij kunnen ook uw iPhone SE jailbreaken indien er een jailbreak ervoor beschikbaar is. Met een jailbreak kunt u veel tweaks en functies toevoegen op uw iPhone SE. Wilt u liever een jailbreak verwijderen? Ook dat kunnen wij zonder problemen!

iPhone SE waterschade herstellen

Heeft uw iPhone SE waterschade? Wij kunnen iPhone SE met waterschade herstellen. Dit doen wij door uw iPhone SE grondig te reinigen met een chemisch middel.

iPhone SE accessoires

iPhone SE accessoires zijn compatible met de iPhone 5 en iPhone 5s. Wij hebben inmiddels al honderden accessoires liggen voor de iPhone SE.

 

×