Computorium

Blog

iPhone reparatie Rotterdam? Tips!

iphone reparatie rotterdamHallo is uw iPhone kapot of defect? Zoekt u een iPhone reparateur in Rotterdam? Dan bent u op het juiste pagina.

Bij Computorium in Rotterdam kunnen wij bijna elke probleem van uw iPhone verhelpen.

Waarmee kunnen wij u helpen, vraagt u af? Lees dan verder.

Onze diensten blijven niet alleen bij scherm vervangen. Maar wij helpen mensen ook met de volgende problemen:

Hieronder hebben wij aantal inkomende zoektermen voor op onze website opgesomd.

iPhone kapot fotos terughalen

iphone fotos terughalenWanneer uw iPhone kapot is, bent u als eerste bang dat uw foto’s niet meer terug te halen is. Uw iPhone gaat niet meer aan en u wilt zo snel mogelijk al uw foto’s en video’s weer terug. Breng in dit geval uw iPhone naar Computorium in Rotterdam. Wij kunnen uw toestel repareren, waardoor u uw foto’s niet kwijt bent.

Is uw iPhone niet meer te repareren? Ook dan kunnen wij de foto’s terughalen. Enige wt wij hiervoor nodig hebben is uw Apple ID met wachtwoord. Natuurlijk bent u tijdens dit proces naast onze reparateur. Dus uw foto’s en video’s worden direct gekopieerd naar uw eigen USB-stick.

Is uw iPhone kapot en u wilt uw fotos terughalen op uw nieuwe iPhone? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij kunnen alle foto’s van uw oude iPhone kopiëren naar uw nieuwe iPhone.

click-to-tweet1

iPhone kapot verzekering

iphone verzekeringIs uw iPhone kapot en heeft u een verzekering? Wij kunnen kosteloos een offerte maken voor uw toestel. Met de offerte kunt u geld krijgen van de verzekering om uw toestelen te laten maken.

Wilt uw verzekering een factuur van de reparatie? Geen enkel probleem. Na de reparatie krijgt u meteen uw factuur, waarmee u uw geld terug kunt vragen van de verzekering.

Telefoon opsturen duurt meestal lang en u bent uw iPhone dan paar weken kwijt. Heeft u geen zin in wachten? Maak dan een afspraak met Computorium in Rotterdam . Wij kunnen terwijl u wacht uw iPhone repareren. Apple Certified reparateur in Rotterdam stuurt meestal uw iPhone op, waardoor u uw toestel lange tijd kwijt bent. Bovendien zijn die reparateurs niet goedkoop!

 click-to-tweet1

iPhone kapot scherm

iphone scherm kapotVanaf 39 euro  kunnen wij uw kapot iPhone scherm vervangen. Dit doen wij meestal terwijl u wacht binnen 15 minuten! Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en u krijgt 3 maanden garantie op uw nieuwe scherm.

iPhone met kapot scherm levert vaak problemen. U kunt uw vinger bezeren door de scherven of tijdens het bellen kan het gesprek zomaar uitvallen. Wacht daarom niet te lang als uw iPhone een kapot scherm heeft. Maak direct een afspraak met Computorium in Rotterdam.

 click-to-tweet1

iPhone kapot maken

Dit is een aparte inkomende zoekterm. “iPhone kapot maken” meeste mensen willen juist hun iPhone laten repareren en niet kapot maken.  Maar er zijn mensen zoals TechRax die voor de lol een iPhone kapot maken. Ook die video’s zijn interessant. Zo weet u hoe steving uw iPhone is. Hieronder kunt u een video zien Techrax.

 

Uitknop iPhone kapot

aan uit flexkabel iphoneIs uw uitknop van uw iPhone kapot? Dit is een klein probleem dat supersnel gefixt kan worden. Enige wat we moeten vervangen is het aan/uit flexkabel van uw iPhone en u kunt uw toestel wee normaal aan en uit zetten. Maak vandaag nog een afspraak.

Vergrendelknop iPhone kapot

Zoals hierboven vermeld is dit precies hetzelfde probleem. U kunt uw iPhone niet vergrendelen wegens een defecte flexkabel. Deze is te vervangen door een nieuwe. Hiermee kunt u uw iPhone weer normaal vergendelen.

click-to-tweet1

Mute knop iPhone kapot

Werkt uw mute knop van uw iPhone niet meer? Ook deze is een flexkabel dat defect is. Wij kunnen direct een nieuwe flexkabel installeren, waardoor uw mute knop van uw iPhone weer werkt. Met de mute knop kunt u uw iPhone op trilmodus zetten of juist eraf halen.

Lock knop iPhone kapot

De lock knop van uw iPhone is kapot? Dit is te repareren. De flexkabel van uw iPhone is kapot, waardoor de lock knop niet meer werkt. Enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken met Computorium in Rotterdam en uw toestel is binnen 30 minuten weer met een werkend lock knop.

iPhone defect omruilen apple store

apple-storeIs uw iPhone defect en u heeft nog garantie? Dan kunt u uw toestel het liefst omruilen bij de Apple store. Alleen toestellen met een kapotte scherm en kapotte behuizing is niet om te ruilen bij Apple. Hiervoor moet u uw toestel inleveren voor en daarop nog de reparatiekosten ervan betalen. U bent uw toestel meestal paar weken kwijt. Of u moet een hoge rekening betalen.

 

 

click-to-tweet1

 

iPhone defect te koop

Is uw iPhone defect en u wilt het te koop zetten? Laat uw toestel maken, waardoor het meer geld waard is op marktplaats. Mensen willen niet veel betalen voor een defecte iPhone. Laat daarom goedkoop uw Iphone repareren om het vervolgens duur te verkopen op marktplaats.

Andere zoektermen: Deze worden later aangevuld.

  • iphone defect binnen garantie
  • iphone defect garantie
  • iphone defect apple store
  • iphone defect onderdelen
  • iphone defect batterij
  • iphone home button resetten
  • iphone reparatie rotterdam
  • iphone reparatie goedkoop
  • iphone 6 reparatie
  • iphone reparatie zelf doen

 

 

Leave a Comment (0) ↓
×